Forever Living Products Scandinavia AB

En vindende kombination

Er det svært at komme i gang med træningen? Nu er der ikke længere nogle undskyldninger. For at hylde september måneds produkt, Aloe Heat Lotion, har vores Forever-ambassadør Annika Sjöö skabt en sjov træningsudfordring til dig og dine kunder. Alle kan være med, og du bestemmer selv niveauet – men sørg for at have Aloe Heat Lotion ved hånden, for det kan godt blive hårdt ;) Vi skal nemlig lave planken. I 30 dage...

30 dage for din form
For at alle som har brug for det skal have nået at få deres Aloe Heat Lotion, sparker Annika sin Forever Plank Challenge i gang d. 1/10. Men allerede nu har hun forberedt lidt opvarmning til dig. Læs Annikas tips og kig på filmen herunder – så bliver der meget nemmere at komme i gang.


Fotograf: Fredrik Malmlund

Vær med i min planken-udfordring!

Vi har vel alle hørt om den berygtede maveøvelse - planken? Planken er en fantastisk øvelse for dem, som vil styrke og stabilisere deres kropskerne!

Planken er desuden en øvelse, som passer til alle, da den kan tilpasses det individuelle niveau. Du kan f.eks. udføre planken på knæene eller tæerne samt opdele den tid, du står i planken.

Har du lyst til at deltage i min udfordring? Stå i planken 1 minut om dagen i 1 måned og føl, hvordan din kropskernestabilitet forbedres!

Afhængigt af hvor veltrænet du er, vælger du selv, om du vil stå på knæene eller tæerne, samt om du vil stå i 1 minut i træk eller f.eks. dele det op i 3 dele á 20 sekunder!

Teknikken i udførelsen af planken er alfa og omega. Det er vigtigt at tænke på at holde albuerne lige under skulderne samt holde kroppen strakt under hele øvelsen.

Når du står i planken, skal du forkorte afstanden mellem hoftebenet og brystbenet ved at vippe bækkenet bagud (som om du har en hale mellem benene).

Pres også skulderbladene opad og sørg for, at du ikke "falder sammen" ned mod gulvet.

Held og lykke!

Knus Annika

 

Annikas instruktionsfilmFølg med på Facebook
Vi har skabt et arrangement på vores Facebook-side, hvor du kan følge med i begivenhederne dag for dag under hele challengen. Vi lover at komme med en masse opmuntring!

Tag og vind
Naturligvis kører vi også træningsudfordringen på Instagram, under hashtaggen #foreverplankchallenge. Du må også gerne tagge dine billeder - hvis vi får billeder fra mere end 100 deltagere lover vi, at nogle af jer vinder noget rigtigt fint.