Rens vinteren af ansigtet

Har den lange, mørke vinter gjort din hud bleg og grå? Fortvivl ikke. Nu kommer lyset, som vores kroppe har længtes efter. Og du kan hjælpe dit ansigt på vej til hurtigere at opnå en frisk glød. Følg disse enkle trin til dit forårsfriske jeg.

Peeling

Ved regelmæssigt at skrubbe hudrester og snavs væk, får man en hud, der føles, og er, ren og frisk. Husk dog, at ansigtshuden er sart og tynd sammenlignet med resten af kroppen, så benyt en finkornet peeling. Fordi ansigtshuden er sart, behøver man ikke peele den så tit. 1-2 gange om måneden er nok.

Fugt

Tør hud bliver lettere rynket og slap. Vask ikke for ofte, det udtørrer huden. Tør forsigtigt. Det er bedre at duppe huden tør end at gnubbe med et håndklæde. Tilfør desuden fugt til huden, før den er helt tør, så opnår du den bedste effekt. 

Sund mad

Du bliver, hvad du spiser. Det gælder også din hud. Hvis huden konstant skal kæmpe for at fjerne gift- og affaldsstoffer, er det svært for den samtidig at være forårsfin. Prøv at spise sundt og drikke meget vand. Så hjælper du dig selv til at blive dit smukkeste jeg.

Ansigtsmassage

Frisk din grå og trætte hud op med lidt skøn massage. Brug fingerspidserne, og massér ikke for hårdt. Det må på ingen måde gøre ondt. Massage øger blodcirkulationen og gør huden frisk og rosenrød.

Og lidt sol ovenpå

Vi vil naturligvis gerne nyde solen så meget som muligt, når den endelig viser sig igen, men start med en lille dosis. Solen er stærkere, end man skulle tro, om foråret. Det gælder jo om at blive brun, ikke rød. Husk solfaktor!