Den beroliger og køler fra top til tå

Aloe vera - Alsidig plante

Den har sat tydelige spor i historien og ophører aldrig med at forbavse med sine egenskaber. Aloe vera – den fantastiske, inspirerende plante, der har gjort vores Aloe Vera Gelly til en stor Forever-favorit.

Vi er ikke de første, der blev begejstrede for Aloe vera, og opdager nye muligheder med planten. Aloe vera-plantens alsidige egenskaber har været anvendt som husråd i vidt forskellige kulturer i tusindvis af år op gennem historien. For eksempel er der Hippokrates, der ærede planten højt, og den egyptiske skønhedsdronning Kleopatra, der flittigt anvendte den i sin daglige hudpleje.

Plejende egenskaber

Før i tiden strøg man et frisk Aloe vera-blad direkte på huden, når man havde knopper eller tør hud for at gøre den blød og smidig igen. I dag anvender vi som bekendt den indre gelé fra vores hjemmedyrkede Aloe vera i de allerfleste af vores produkter på grund af dens plejende egenskaber. Vores storsælgende Aloe Vera Gelly indeholder selve planten – stabiliseret på tube. Aloe Vera Gelly er et produkt med uendelig mange anvendelsesområder. Her får du tips til nogle af dem.

Allround med stort A

Da Aloe vera blandt andet indeholder store mængder plantesaft, kan Aloe Vera Gelly med fordel smøres i et godt lag på tør hud for at gøre den fugtig og glat igen. Plantesaften absorberes hurtigt af huden og er fugtighedsbevarede, beroligende og plejende. Aloe Vera Gelly dæmper kløe efter insektbid og køler huden, når solens stråler har været for nærgående. Brug den efter barbering, når huden er lidt ekstra følsom, eller som makeupunderlag på tør, skællet hud. Den kan faktisk også anvendes som hårprodukt. Sammen med Aloe Propolis Creme udgør den en fremragende styling-gel.

Aloe Vera Gelly indeholder hverken fedt eller parfume og er derfor også velegnet som øjencreme. Den er kort sagt det perfekte allround-plejeprodukt. Den er lige så anvendelig i badeværelset som på ferierejsen, hele året rundt, både for ham og hende. Brug Aloe Vera Gelly på hud, der har behov for det.

 

Fordele

  • Stabiliseret Aloe vera i geléform til hudpleje
  • Absorberes hurtigt
  • Fugtgivende
  • Beroligende og fugtbevarende

Vidste du, at ...

  • Aloe vera er en kødfuld plante, der tilhører liljefamilien ligesom løg, asparges og hvidløg?
  • ... der findes ca. 250 forskellige arter af Aloe vera?
  • ... en Aloe vera-plante i vindueskarmen er godt i soveværelset, fordi den producerer ilt og absorberer kuldioxid om natten?

 

 

 

Till Aloe Vera Gelly