The Business

Forretningsmulighed – læs, og lad dig inspirere!

Hvad skal jeg være, når jeg bliver stor? Spørgsmålet opstår i teenagealderen, men for mange spøger det resten af livet. Forever Living Products’ forretningsmulighed har hjulpet mange til en ny karriere, hvor de har taget kontrol over deres egen tid, økonomi og fremtid. Start med at spørge dig selv: Hvad drømmer jeg om? Læs herefter om, hvad Forever Livings forretningsmulighed har betydet for nogle af Forever Living Scandinavias forhandlere – og hvordan de har fundet balance i tilværelsen.

Læs mere her

The Forever Opportunity

Står du og skal vælge, om Forever-forretningsmuligheden er noget for dig eller ej? Så kan du få inspiration i videoen The Forever Opportunity, der viser, hvordan livet som Forever Business Owner kan være. Hvis du kan lide konceptet, kan du bare kontakte en af vores forhandlere. Hvis du ikke kender nogen i forvejen, kan du nemt finde en forhandler i nærheden her.

Hvad er Network Marketing?                           

Network Marketing eller direkte salg via uafhængige forhandlere spås at være fremtidens måde at drive handel på. Siden starten i 1978 har Forever Living Products udviklet sig til en af direktehandlens mest succesfulde virksomheder med forhandlere i over 160 lande verden over. Forever Living Scandinavia har eksisteret i 20 år og har AAA-kreditvurdering for langvarig og stabil kreditværdighed. Det er i dag Skandinaviens største virksomhed med direkte salg inden for sundheds- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera.

Direkte salg har faktisk eksisteret siden tidernes morgen, men samtidig er det en salgsform, der fungerer bedre i dag end nogensinde før, siger Krister Fraser, der er formand for Direct Selling Sweden. Hør Krister fortælle, hvorfor det er sådan og meget mere i vores nye video om Network Marketing