The Business

Forevers forretningsmulighed

Det er både sjovt og udfordrende at være forhandler af de verdensberømte Aloe vera-produkter fra Network Marketing-virksomheden Forever. Hvis du gør en målrettet indsats, kan du endda få en ret god indtjening. Du bestemmer selv tempoet for din udvikling, og hvilke mål du ønsker at nå. For mange handler det om friheden til selv at styre sin tid og om at kunne prioritere de vigtige ting i livet – at skabe sine egne livsvilkår. Som Forever-forhandler har du din egen selvstændige virksomhed, der understøttes af Forever, og du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at arbejde – og tjene. Arbejdet bidrager desuden til dit sociale liv med spændende arrangementer, sjove udfordringer og mulighed for at rejse rundt i hele verden. Læs mere om, hvad Forevers forretningsmulighed har betydet for nogle af vores forhandlere – og hvordan de har fundet balancen i tilværelsen. 

Bliv forhandler

For at blive forhandler hos Forever skal du registreres i en anden forhandlers team. Hvis du ikke allerede har en kontaktperson, kan du bruge vores søgefunktion til at finde en forhandler nær dig.

The Forever Opportunity

Står du og skal vælge, om Forever-forretningsmuligheden er noget for dig eller ej? Så kan du få inspiration i videoen The Forever Opportunity, der viser, hvordan livet som Forever Business Owner kan være.

Hvad er Network Marketing?                           

Network Marketing eller direkte salg via uafhængige forhandlere spås at være fremtidens måde at drive handel på. Siden starten i 1978 har Forever Living Products udviklet sig til en af direktehandlens mest succesfulde virksomheder med forhandlere i over 160 lande verden over. Forever Living Scandinavia har eksisteret i 20 år og har AAA-kreditvurdering for langvarig og stabil kreditværdighed. Det er i dag Skandinaviens største virksomhed med direkte salg inden for sundheds- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera.

Direkte salg har faktisk eksisteret siden tidernes morgen, men samtidig er det en salgsform, der fungerer bedre i dag end nogensinde før, siger Krister Fraser, der er formand for Direct Selling Sweden. Hør Krister fortælle, hvorfor det er sådan og meget mere i vores video om Network Marketing.