En livsstils­ændring for dit helbreds skyld

 

En sund livsstilsændring med varige resultater kræver tålmodighed og et program, som hjælper dig med at få et optimalt resultat ud af din træning, kost og kropsforudsætninger for at kunne nå dine mål. 

I vores F.I.T.- familie er F15 det seneste medlem. F.I.T., som står for Foundation, Inspiration og Transformation, er udviklet for, at du skal få den hjælp, du har brug for, for at beholde en sundere livsstil.

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage. Du kan vælge at udføre niveau 1 eller begge niveauer for hvert program.

Når du køber en F15-pakke, får du en fuldspækket 48 siders brochure med al den information, som du har brug for om begge niveauer samt produkter til 15 dage på niveau 1. Vil du derefter fortsætte med programmet til niveau 2, så skal du kun supplere med to Forever Gel Original (købes separat) og kan så fortsætte med yderligere 15 dage på niveau 2.

 

F15 er specielt udformet til at give dig de værktøjer, som der er brug for, så du kan foretage en vellykket livsstilsændring for dit helbreds skyld.

Programmet er komplet med nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil, træningsskemaer, træningsvideoer, helsetips og kostråd, som vil hjælpe dig med at fortsætte i en sundere retning.

Hvordan ser din aktive livsstil ud? Vælg det niveau i F15, som passer dig bedst:

F15 BEGINNER 1 & 2

"For at opnå et vellykket vægttab, er det ligeså vigtigt at ændre den måde man tænker på, som det er at forandre kroppen."

F15 Beginner passer til dig, som er i begyndelsen af, eller som vil begynde, en aktiv livsstil. Programmet hjælper dig med at forandre dit syn på mad og træning.

Pakken indeholder nøje udvalgte produkter og en fuldspækket 48-siders brochure med et træningsskema, som gradvist øger i anstrengelsesgrad, tips som kan holde din motivation oppe, gode og sunde opskrifter og information om, hvordan du kan planlægge din kost samt om, hvordan forskellige råvarer kan påvirke din sundhed. Programmet opmuntrer og hjælper dig, så du kan beholde din nye, sundere livsstil.

F15 Beginner lærer dig, hvordan du foretager permanente forandringer for dit helbreds skyld.  

Vælg F15 Beginner hvis følgende stemmer i forhold til dig:

  • Du er ikke begyndt eller er lige begyndt med din træning
  • Du vil blive guidet i, hvordan du skal tænke angående kost og træning for at skabe permanente livsstilsændringer.
  • Du vil tydeligt kunne måle og følge op på dine resultater

 

INTERMEDIATE 1 & 2

"Forberedelse leder til fremgang."

Uanset om du allerede er aktiv, men ikke ser der ønskede resultat, eller om du er klar til at tage det næste skridt i en sundere retning, så er Intermediate det rigtige valg for dig. 

Pakken indeholder nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil og en fuldspækket 48-siders brochure med et udførligt træningsskema, som gradvist øger i anstrengelsesgrad, gode og sunde opskrifter med tydelig information om, hvordan forskellige råvarer påvirker din livsstil, hvordan du kan forenkle din kost, hvordan du undgår at falde for fristelser samt værdifulde tips, som hjælper dig med at nå dine mål.

F15 Intermediate tager din allerede aktive livsstil til det næste niveau. 

Vælg F15 Intermediate hvis følgende stemmer i forhold til dig:

  • Du er regelmæssig aktiv, men vil tage din træning til det næste niveau.
  • Du vil få hjælp med at strukturere din kost, træning samt dine kropsmål og vægt for at nå dine mål
  • Du vil få en komplet guide til, hvordan din aktive livsstil kan få positivt permanente resultater.

 

ADVANCED 1 & 2

”Din krop er en maskine.”

Uanset om du er en atlet, som står på toppen af din karriere eller er meget aktiv og søger nye udfordringer for at kunne nå det næste niveau, så opfylder F15 Advanced dine behov.

Pakken indeholder nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil og en fuldspækket 48-siders brochure med et hårdt træningsskema, information om hvad du skal spise for at matche din kropstype, hvordan du opnår det bedste resultat ud fra din forudsætninger og en tydelig måde at holde styr på dine fremskridt på.

F15 Advanced fordyber sig yderligere i kostcirklen, hvilke råvarer som bedst matcher din træning og hvordan din døgnrytme kan påvirke dit resultat. Du får opskrifter på kost, som matcher din træning og udførlig information om, hvordan du kommer fremad i din præstation.

F15 Advanced hjælper dig med at opnå optimale resultater og beholde dem.

Vælg F15 Advanced hvis følgende stemmer i forhold til dig:

  • Du er højpræsterende i din træning
  • Du leder efter nye og hårde udfordringer
  • Du vil få en dybere kundskab i hvordan kost, træning og helse hænger sammen og påvirker dine resultater

 

 

 

De produkter som indgår i Beginner, ser du herunder:

 

2x FOREVER ALOE VERA GEL®

Den originale! Vores bestseller Forever Gel Original består af håndplukket Aloe vera. Nydes dagligt af millionvis af mennesker over hele verden.

1x FOREVER FIBER™

30 portionsforpakninger. En portion giver dig hele 5 gram kostfibre - men minimalt med kulhydrater og kalorier.

1x FOREVER THERM™

60 tabletter. Kosttilskud med fuldt fokus på din forbrænding og at du skal kunne orke mere. Indeholder otte vitaminer, deriblandt vitamin C, B2, B12 og Pantotensyre, som alle bidrager til normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse. Forever Therm™ indeholder desuden ekstrakt af både grønt te, kaffe og guarana.

1x FOREVER ULTRA™

15 portioner. God shake med fuldværdigt sojaprotein, vigtige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gør, at den passer godt som både måltidserstatning ved vægtkontrol, mellemmåltid, proteintilskud efter træningen eller når du helt enkelt har lyst til noget godt.

I og med vores PT online, kan du se og følge med i hele træningsprogrammet fra start til slut.

 

Alle træningspas i samtlige F15-programmer, kan udføres hvor og når det passer dig. I og med vores PT online, kan du se og følge med i hele træningsprogrammet fra start til slut. Træningsøvelserne er tilpassede efter de forskellige niveauer i F15 og træningsvideoerne gør det nemmere for dig, når du skal lære dem.

Lige som med træningsprogrammerne, øger øvelserne i sværhedsgrad i og med, at du gør fremskridt med din træning. I F15 indgår desuden også træningspas, hvor man varmer op og varmer ned. Vores PT online har du adgang til døgnet rundt. 

 

Opskrift

En salat kan være både mættende og god. Sådan her kan du lave en 500 kcal-frokost:

Kog ½ dl hvedekerner. Serveres med:

50 g lufttørret skinke
30 g delt mozzarella
1 dl spinat
rucolasalat
4 små blommetomater
1 spsk. ristede pinjekerner
Dryp 1 tsk. olivenolie og presset citron efter smag. Dekorér med frisk basilikum eller timian.

Du finder flere opskrifter i brochurerne, som indgår i F15-pakken.