I form – 1, 2, 3!

Ønsker du at tabe et par kilo, komme i gang med regelmæssig motion eller måske rydde ud i dårlige vaner og negative tanker? Vi har programmerne til små og store forandringer mod bedre sundhed, et aktivt liv og et lavere BMI.


Mindset

DX4

Her starter rejsen. Det er nu, du skal beslutte dig, sætte mål og rydde ud i de dårlige vaner og negative tanker, der begrænser dig. Fire dage med kostråd, kosttilskud og mental træning, der styrker samspillet mellem krop og sjæl – og giver dybere velvære. Måske er det nok til, at du kommer på banen igen og bliver bevidst om din kost og dine livsstilsmål.

Hvad indeholder DX4?

12 tabletter Forever Therm Plus, 8 tabletter Forever DuoPure, 4 tabletter Forever Multi Fizz, 4 portioner Forever LemonBlast, 1 Forever Sensatiable, 1 Forever Plant Protein, 4x330 ml Forever Aloe Vera Gel.

Der er fuldt fokus på din mentale træning. Du modtager grundig vejledning, der guider dig igennem mindfulness-øvelser, fokusområder, målsætning og meget mere. Desuden får du syv forskellige kosttilskud, hvoraf de seks er helt nye og specielt udviklet til DX4, samt kostråd til alle fire dage.

 

Salgstips! 

  • Hjælper dig med at sætte mål
  • Mindfulness-øvelser
  • Innovative kosttilskud

 

 


Vægttab 

C9

Dette program er for dig, der gerne vil tabe dig. Hvis du gerne vil af med de ”bildæk”, der har sat sig på dine hofter, din mave og dine lår, før de sidder alt for godt fast, kan C9 hjælpe dig med hurtigt at komme i gang med dit vægttab. Ni dage med kostråd, kosttilskud og træningsprogrammer. Gennemfør C9-programmet efter at have afsluttet DX4-programmet.

Hvad indeholder C9?

1 Forever Ultra, 1 Forever Therm, 1 Forever Fiber, 2 x 1 l Forever Aloe Vera Gel og digital vejledning.

Fire kosttilskud med fuldt fokus på at give dig de mineraler og vitaminer, du har brug for, samt et lavt kalorieindhold for at tabe dig. Du får en brochure med vejledning dag for dag, gode og sunde opskrifter samt tips til gode øvelser. 

Salgstips! 

  • Tab dig
  • Gode og sunde opskrifter
  • Kom hurtigt i form

 


Varig forandring 

F15

Ønsker du vægttab og varig forandring? For at fastholde dine nye, sunde vaner kan du tage F15 umiddelbart efter C9. Her er der fokus på sund og energigivende mad, men også på lidt hårdere træning. Programmet findes i tre niveauer, Beginner/Intermediate/Advanced, afhængigt af hvilken udfordring, du ønsker. Det varer 15 dage og hjælper dig til at fastholde dine nye vaner og gøre din forandring varig.

Hvad indeholder F15?

1 Forever Ultra, 1 Forever Therm, 1 Forever Fiber, 2 x 1 l Forever Aloe Vera Gel og digital vejledning.

Kosttilskuddene i F15 er de samme som i C9, men vejledningen er anderledes. Programmet består af to faser på 15 dage hver, og hvis du vil tage begge faser, skal du supplere med to ekstra Forever Aloe Vera Gel.

 

Salgstips! 

  • Varige forandringer
  • Sunde opskrifter
  • Skræddersyede træningsprogrammer 

 

 

Få hjælp fra vores digitale træningsvideoer