Vinterglød

Hvordan får huden ny glød om vinteren?

Peeling er nøglen til at få gløden frem i dit ansigt. Herved fjernes de døde hudceller, mens cellefornyelsen samtidig stimuleres. Forevers R3 Factor er et smart produkt, der bidrager med ilt nok til at understøtte denne proces hver dag under din fugtighedscreme. For en mere grovkornet peeling kan du anvende smoothing exfoliator 1-2 gange om ugen.

Hvordan plejer jeg huden, når det bliver koldt?

Brug serum eller en booster under din plejende dagcreme. Vælg den serum, din hud har mest behov for – fugtgivende, anti-age, beroligende, talgregulerende osv. Vores egen infinite by Forever firming serum er et produkt til alle, der ønsker at give deres hud lidt ekstra. Firming serum hjælper til at holde huden frisk og smidig længere, uanset hudtype. Serum trænger meget dybere ned i huden end dagcreme og giver en øget og mere behandlende effekt. 

Et godt tip til at forkæle huden lidt ekstra?

En ansigtsmaske er et nærende og skønt supplement til din daglige hudpleje. Sonya refining gel mask er en behagelig variant, der arbejder om natten, mens du sover, og bare skal vaskes af om morgenen. Har du brug for lidt ekstra luksus, kan du forkæle dig selv med en aloe bio-cellulose mask. Rens huden grundigt, foretag en peeling, og påfør masken. Lad masken virke i ca. 20 minutter. Vask ikke ansigtet bagefter, men massér overskydende serum ind i huden. En vidunderlig ansigtsmaske til tør vinterhud. 

Behøver man at bruge solfaktor om vinteren? 

Vi har behov for sollys for at trives og til vores D-vitaminproduktion, men husk, at det altid er vigtigt at bruge solfaktor, også om vinteren. Den bedste måde at beskytte sig mod for tidlige rynker, ujævn pigmentering og hudkræft er at bruge creme med solfaktor – dagligt. Med protecting day lotion får du SPF 20, der giver en god beskyttelse på en solrig vinterdag.