Få vitaminer nok, og hold dig sund og rask

Den rigtige kost og de rigtige vitaminer er en vigtig forudsætning for at holde sig sund og rask. Følg vores enkle tricks, og tjek den lille vitaminskole herunder ud for at hjælpe kroppen til at blive sund.

  • Hygiejne
    Hyppig vask af hænder med sæbe og vand gør meget, og pandemien har gjort håndsprit til en naturlig del af vores hverdag. Vask sengetøj og håndklæder lidt oftere. Host og nys i ærmet, og bliv hjemme, når du er syg.

  • Gå ud
    Mød andre udendørs. Frisk luft gør underværker for både humør og søvn. Derudover reducerer det risikoen for luftbårne infektioner.  
  • Sund mad 
    Fyld spisekammeret med mad, der booster dit immunforsvar og holder dig sund og rask. Supplér med Forever Aloe Vera Gel, Forever Daily, Forever Active Pro-B og Forever Arctic Sea for at opnå de bedste resultater. Spis masser af grøntsager for vitaminernes skyld, og supplér gerne med honning, ingefær, citrusfrugter, hvidløg og chili. Husk på, at sund kost også handler om, hvad du ikke spiser. Undgå et overdrevent indtag af sukker og junkfood. 

Vitaminer – den lille vitaminskole

Vitaminer er livsnødvendige for, at kroppen kan fungere, og på denne årstid er det ekstra vigtigt, at vi får vitaminer nok for at holde os sunde og raske. Hvert vitamin har sine egne specifikke egenskaber, der gavner forskellige dele af kroppen. Her får du et lille lynkursus over de mest almindelige vitaminer. 

A-vitamin 
Hvad er A-vitamin godt for: A-vitamin er godt for synet, huden og slimhinderne.
Hvor får man A-vitamin fra: A-vitamin findes i animalske fødevarer, gulerødder, spinat og mørkegrønne grøntsager.
Forever-produkter med A-vitamin: Forever Daily, Forever iVision

B6- og B12-vitamin
Hvad er B6- og B12-vitamin godt for: B6- og B12-vitamin mindsker træthed og bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer samt et normalt energistofskifte.
Hvor får man B6- og B12-vitamin fra: B6-vitamin findes i de fleste fødevarer, og B12-vitamin findes i kød, fisk, skaldyr, mælk, ost og æg.
Forever-produkter med B6- og B12-vitamin: Forever Daily, Forever Focus

C-vitamin  
Hvad er C-vitamin godt for: C-vitamin er godt for knogler, tandkød, hud og tænder.
Hvor får man C-vitamin fra: C-vitamin findes hovedsagelig i citrusfrugter, men også i andre frugter, bær og grøntsager.
Forever-produkter med C-vitamin: Forever Aloe Vera Gel, Forever Absorbent-C

D-vitamin 
Hvad er D-vitamin godt for: D-vitamin er godt for forskellige muskelfunktioner og for bedre optagelse af calcium og fosfor.
Hvor får man D-vitamin fra: D-vitamin dannes i huden, når vi opholder os i solen, findes også i kød, æg og fisk.
Forever-produkter med D-vitamin: Forever Daily, Forever Calcium.

E-vitamin 
Hvad er E-vitamin godt for: E-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 
Hvor får man E-vitamin fra: E-vitamin findes i fuldkornsprodukter, nødder, kerner, bladgrøntsager, avocado, æg, mælk, margarine og vegetabilske olier, som rapsolie.
Forever-produkter med E-vitamin: Forever Supergreens, Forever Daily.


Tip!

Vores Forever Daily indeholder hele 12 vitaminer og 8 mineraler. Tag 2 tabletter om dagen som supplement til en varieret kost.