C9 og F15 – tag med på en vægt- og sundhedsrejse

C9 og F15 er kost- og træningsprogrammer, der hurtigt hjælper dig på vej mod dine nye mål. Her skaber du nye, sundere vaner, der varer ved, også efter at programmerne er gennemført. Forever er med dig hele vejen.

Gør det sammen

Alting er sjovere, når man gør det sammen. Slå jer sammen, så du og en eller flere af dine venner kommer i form på en sjov måde. Start samme dag, og motivér hinanden på de sociale medier, træn sammen, digitalt eller irl, og del yndlingsopskrifter og tips. Der er ekstra meget styrke i at være flere. Der kommer helt sikkert nogle dage, der føles ekstra hårde, men så har en anden i gruppen måske en rigtig god dag og kan opmuntre dig og hjælpe dig til at stå fast. Og omvendt kan du hjælpe andre, når du er på toppen.

 

Træningsvideoer

Lad vores professionelle instruktører guide dig gennem træningen.
Her kan du se de digitale træningsvideoer >
Og lidt ekstra inspiration >


Pakkens indhold

Både C9 og F15 indeholder de samme kosttilskud. Det, der adskiller dem, er kost- og træningsprogrammerne. Det er komplette løsninger, der sammen hjælper dig til at komme godt i gang og til at skabe nye vaner, der varer ved. Du får adgang til en masse gode
og sunde opskrifter, træningsvideoer på forskellige niveauer og en masse andet.

Kosttilskud: 

Aloe Vera Gel –  Aloe vera-drik, der består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet. Med C-vitamin, der modvirker træthed og bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress.

Forever Ultra – Udskift 1-2 måltider om dagen med denne shake for at tabe dig eller holde vægten. Eller tag den som et mellemmåltid, når du har lyst til noget lækkert. Indeholder førsteklasses sojaprotein samt vigtige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier.

Forever Therm – Indeholder C-, B2-, B6- og B12-vitamin samt pantothensyre, der alle bidrager til et normalt energistofskifte og til at modvirke træthed og udmattelse.

Forever Fiber – Kostfibre er en vigtig del af at spise sundt. Med Forever Fiber får du fibre i din kost uden at tilføre unødige kalorier.
 


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er C9?
C9 er programmet, der på ni dage hjælper dig til at kickstarte din rejse mod et sundere jeg. Her tager du det første skridt mod at etablere livslange vaner, der vil hjælpe dig til
at opnå varig vægtkontrol.

Hvad er F15?
F15 er et træningsprogram i tre niveauer, opdelt i to trin på 15 dage hver. Du vælger mellem Beginner, Intermediate og Advanced, afhængigt af hvordan din aktive livsstil
ser ud.

Hvilken slags træning indeholder programmerne?
Træningen varierer mellem styrketræning og konditionstræning samt opvarmnings-
og nedvarmningsøvelser, i varierende styrke.

Skal jeg træne hver dag?
Nej, det er vigtigt, at du hviler efter hver træning, så kroppen kan restituere.