Soltilpasset hudpleje, der giver glød

Hvordan opnår du en strålende frisk hud? Den perfekte glød opnås med forberedelse og de helt rigtige produkter. Forever hjælper din hud til at opnå den smukkeste glød her til solsæsonen.

Hudplejerutinen, der giver huden en fin glød

Peeling
Ved regelmæssigt at eksfoliere og skrubbe hudrester og snavs væk, får man en hud, der føles, og er, ren og frisk. Husk dog, at ansigtshuden er sart og tynd sammenlignet med resten af kroppen, så benyt en finkornet peeling. De udvalgte ingredienser i Forevers smoothing exfoliator er effektive, men samtidig skånsomme for den sarte ansigtshud. Anvendes 2-3 gange om ugen. 

KØB HER

Fugt
Fugt er vigtig for frisk og ungdommelig hud. Tør hud bliver lettere rynket og slap. Vask ikke for ofte, det udtørrer huden. Hyaluronsyre kan binde meget vand, op til 1.000 gange sin egen vægt. Vores hydrating serum indeholder hele fire forskellige typer hyaluronsyre. En fugtbombe til huden. Brug den dagligt.

KØB HER

Solfaktor
Med protecting day lotion giver du ikke bare dit ansigt en plejende og fugtgivende dagcreme, men også ekstra beskyttelse mod solen. Hud, der udsættes for meget sol, risikerer at ældes før tiden. Rynker og pigmentforandringer kan være uønskede virkninger af for meget af solens UV-stråler. Derfor er en ansigtscreme med solfaktor en vigtig del af den daglige hudplejerutine året rundt. Protecting day lotion beskytter både mod UVA- og UVB-stråling. Nu kan du med god samvittighed nyde solen.

KØP HER

Aftenrutine
For at tilføre huden fugt om natten kan du anvende deep moisturizing cream, før du går i seng. Det er en enestående fugtighedscreme med masser af hudplejende stoffer, blandt andet olie fra macadamianødder og solsikkekerner, fyrrebarkekstrakt og beskyttende ceramider. Og vores egen Aloe vera, naturligvis. Den har en vidunderlig blød konsistens, der hurtigt absorberes af huden. Ren kærlighed på dåse.

KØP HER

Bonustip! Ansigtsmassage

Frisk din trætte og grå hud op med lidt skøn massage. Brug fingerspidserne, og massér ikke for hårdt. Det må på ingen måde gøre ondt. Massage øger blodcirkulationen og gør huden frisk og rosenrød.

Solcreme og solfaktor, sådan fungerer det

Skal jeg også bruge solfaktor, når det er overskyet? Hvad betyder SPF? Hvad er forskellen mellem UVA- og UVB-stråler? I Forevers solskole får du svarene og undgår at blive solskoldet til sommer.

FOREVERS SOLSKOLE