Hudpleje til hele kroppen på de solrige dage

Det behøver ikke at være svært at få en jævn, solbrun kulør, der holder. Hos Forever finder du solplejeprodukter, der forbereder kroppen til solen, giver huden en gylden glød og mindsker risikoen for solskoldning og kløe.

Gør kroppen klar til solen

Skrub
Sørg for, at huden er ordentlig ren ved regelmæssigt at skrubbe hudrester og snavs væk. Det er en udbredt misforståelse, at man ikke skal eksfoliere om sommeren, fordi man risikerer at skrubbe den solbrune farve af. Det er ikke rigtigt. Når tør og træt hud fjernes fra overfladen, holder den solbrune farve længere. Brug Forever Aloe Scrub over hele kroppen 1-2 gange om ugen. 

KØB HER

Fugt
Efter en grundig eksfoliering har huden behov for fugt. Aloe Body Lotion bevarer fugten i huden og virker samtidig beskyttende og styrkende. Denne skønne bodylotion indeholder fugtbevarende olier fra naturen, eksempelvis argan og jojoba, og den absorberes hurtigt og efterlader huden silkeblød. Også velegnet til sart hud.

KØB HER

Solfaktor
Du har brug for højere solfaktor, end du måske tror. Allerede i det tidlige forår kan solen være stærk, så selv på en overskyet dag kan det være nødvendigt med solfaktor. Du vil jo gerne være brun, ikke rød. Fugtgivende Aloe Sunscreen beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. Med en kombination af fysiske og kemiske solfiltre for den bedste beskyttelse.

KØB HER

Efterpleje
Hvis du alligevel skulle få lidt for meget sol, er hjælpen lige ved hånden. Aloe Vera Gelly er vores fineste Aloe vera i geléform, og den fungerer perfekt som efterpleje. Absorberes hurtigt af huden, beroliger og plejer og er fugtbevarende. Indeholder, foruden Aloe vera, fugtbevarende glycerin, beskyttende og beroligende allantoin samt antioxidanterne C- og D-vitamin. 

KØB HER

Fire tips til at opnå en flot og jævn, solbrun kulør!

1. Høj beskyttelsesfaktor. Smør dig med solcreme, allerede før du går ud, så cremen får tid til at trænge ind, og gentag derefter hver anden time. Beskyttelsesfaktoren er vigtig for at mindske dannelsen af rynker og for at undgå, at huden ældes før tiden.

2. Forhast dig ikke. Lad huden vænne sig til solen, og bliv kun ude i korte perioder de første dage.

3. Skyl altid kroppen, når du har badet. Både klor og saltvand udtørrer huden.

4. Smør dig ind, når du har ligget i solen eller skyllet kroppen – hvis huden er godt fugtet, bevarer den farven bedre.

Solcreme og solfaktor, sådan fungerer det

Skal jeg også bruge solfaktor, når det er overskyet? Hvad betyder SPF? Hvad er forskellen mellem UVA- og UVB-stråler? I Forevers solskole får du svarene og undgår at blive solskoldet til sommer.

FOREVERS SOLSKOLE